Despre noi

Acum incepe povestea ta si vrem ca pentru inceput sa lasi totul deoparte, sa dai drumul la volum atat cat sa poti simti emotia ce o transmit cei ce au trait povesti unice, sa o privesti in pura culoare, sa o descoperi si sa o simti asa cum ti-ai dori sa iti simti povestea chiar tu. Noi nu avem tipare, iar barierele sunt pentru a ne ancora camera de un punct fix pentru a privi departe.
Constantin Stan Director
Traieste, zambeste, priveste la camera, filmam!
Suntem o echipa tanara, ce isi doreste sa scoata emotia din fiecare cadru.
01 Videografie de nuntă Surprindem povestea vietii si o redam intens cu emotie, bucurie si dragostea prin videoclipuri de scurt si lung metraj, pline de culoare ce definesc toata experienta noastra de 10 ani!
02 Botez Unul din cele mai importante momente din viata voastra: sosirea pe lume a copiilor vostri. Surprinde aceasta emotie in cadre unice, alaturi de echipa noastra de profesionisti.
03 Corporate Fie ca iti doresti sa transpui imaginea firmei/companiei tale, fie ca vrei sa promovezi serviciile tale, echipa noastra iti sta la dispozitie.
04 Live events O echipa dedicata, care este prezenta in fiecare moment al distractiei si care va surprinde emotia si trairile tuturor, in cadre unice!
05 Music videos Ai un videoclip sau o lansare? Lasa totul in seama echipei noastre si bucura-te de imagini impecabile, transpuse in cadre unice!
Vino să ne cunoști

Cine suntem

Suntem o echipă de tineri producători artistici pricepuți. Avem același scop comun: acela de a produce cele mai bune filme pentru publicul nostru.

Nunta (30 August 2015)

O echipa de profesionisti, ce au surprins cadrele evenimentului nostru intr-un mod inedit.
Gabi & Iuliana Notice: Undefined index: tagline in /home/procinem/public_html/wp-content/themes/prohdtv-v2/vc-extend/vc-templates/insight_testimonial.php on line 30